• Συνέντευξη Σαράντη στο Citinews.gr: Ναι σε αναλογικότερο εκλογικό σύστημα, όχι, όμως, απλή αναλογική…

  Σαφώς υπέρ ενός αναλογικότερου εκλογικού συστήματος τάσσεται ο πρόεδρος της ΠΕΔ Αθηνών και Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων και Καματερού, Νίκος Σαράντης, μιλώντας στο Citinews.gr, με τον όρο, όμως, να επιτυγχάνεται και η “κυβερνησιμότητα”, ξεκαθαρίζοντας πως η απλή αναλογική, «αυτή καθεαυτή» κι από μόνη της θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα κυβερνησιμότητας των ΟΤΑ.

  Παράλληλα, ο κ. Σαράντης, μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιάννη Παργινό, ως πρόεδρος της μεγαλύτερης ΠΕΔ της χώρας, αυτής των Αθηνών, παραδέχεται πως στο λεκανοπέδιο υπάρχουν χρονίζοντα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν και χαρακτηριστικά αναφέρει τα σκουπίδια και την αντιπλημμυρική προστασία, ενώ δεν παραλείπει να τονίσει πως πρέπει να υπάρξει και νέο πνεύμα στην διαδημοτική συνεργασία.

  Τέλος, μεγάλη υπερτοπική σημασία προσδίδει στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης και στην ανάγκη προστασίας του και ανάδειξής του ως πνεύμονα του λεκανοπεδίου. Επαίρεται, δε, καθώς η τελευταία μελέτη που συντάχτηκε θα αποδώσει καρπούς και θα ανοίξει νέες διόδους χρηματοδότησης.

  Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

   

  Related Posts