• Συνέντευξη Σωφρόνη στο Citinews.gr: Μεγαλόπνοο έργο το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων

    “Το ΚΕΛ -Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων-, είναι ένα μεγαλόπνοο έργο για την διάσωση και διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος και του οικοσυστήματος και συμβάλλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση της ζωής των δημοτών μας και των πολλών επισκεπτών του Δήμου μας”, τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Citinews.gr, ο δήμαρχος Σαρωνικού, Γιώργος Σωφρόνης.

    Μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιάννη Παργινό και αναφερθείς στα οικονομικά του δήμου, ο κ. Σωφρόνης εξήγησε ότι “ο Καλλικρατικός Δήμος Σαρωνικού, με καλή διαχείριση κατόρθωσε να εξοφλήσει όλα τα χρέη των παλαιών καποδιστριακών Δήμων που τον συναπαρτίζουν και να διατηρεί μια αξιοζήλευτη ρευστότητα. Επιπλέον, δε, μπορεί κι εκτελεί μεγαλόπνοα έργα αναβάθμισης σε όλη την διοικητική του επικράτεια”.

    Αναφερθείς στους κύριους στόχους της δημοτικής του αρχής, ο κ. Σωφρόνης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής, λέγοντας ότι θα “προτάξουμε τις φυσικές ομορφιές του Δήμου μας, τόσο της γνωστής στην Αττική υπέροχης παραλιακής μας ζώνης, όσο και της ενδοχώρας…”

    Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

    Related Posts