• Γ. Κουτελάκης, πρώην δήμαρχος Νέας Σμύρνης: Η αλήθεια για την αγωγή του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών

  Με αφορμή το δημοσίευμα του citinews.gr με τίτλο «Νέα Σμύρνη: Αγωγή κατά του πρώην δημάρχου Γιώργου Κουτελάκη» ο πρώην δήμαρχος θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια για την αγωγή και το ποιος είναι ο υπόλογος γι’ αυτήν.

  Με δήλωση του στο citinews.gr ο κ. Κουτελάκης δεν αρνείται το γεγονός ότι υπάρχει αγωγή από πλευράς του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών ωστόσο υποστηρίζει ότι μόνο για τυπικούς λόγους απευθύνεται και προς το πρόσωπό του καθώς εκ του νόμου μοναδικός υπόλογος για την «Αναπτυξιακής Σύμπραξη» είναι ο Διαχειριστής και Δημόσιος Υπόλογος Μ. Γαλουζιδης.

  Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του κ. Κουτελάκη:

  «Από 6/12/2016 έχω πετύχει για το θέμα αυτό, με Προσωρινή Διαταγή δικαστηρίου που διατηρείται μέχρι σήμερα και μέχρι την εκδίκαση των Ασφαλιστικών μέτρων, συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών κινητών και ακίνητων κατά του Διαχειριστή και Δημόσιου Υπόλογου της Αναπτυξιακής Σύμπραξης κ. Μ. Γαλουζιδη (η απόφαση στη διάθεση σας).

  Επίσης ταυτόχρονα από το τέλος του 2016 έχω υποβάλει προς τον ίδιο και μήνυση για την οποία ήδη ασκήθηκε ποινική δίωξη και η υπόθεση βρίσκεται στον Ανακριτή.

  Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών σωστά στράφηκε και κατά της Αναπτυξιακής Σύμπραξης για να κατοχυρώσει αυτά που διεκδικεί γνωρίζοντας ότι τα διεκδικεί από τον Διαχειριστή και Δημόσιο Υπόλογο κ. Γαλουζιδη … αλλά τυπικά πρέπει το δικόγραφο να αναφέρεται και στον νόμιμο εκπρόσωπο που είμαι εγώ. Ωστόσο εκ του Νόμου των Αναπτυξιακών Συμβάσεων (4019/2011,αρθρο 18,παρ.9,9δ) την απολυτή οικονομική διαχείριση την έχει ο Διαχειριστής που ειδικά στις Αναπτυξιακές Συμβάσεις έχει και αρμοδιότητα δημόσιου Υπολόγου».

   

  Related Posts