• Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Έργο… 14 χρόνων!

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ολοκλήρωσε και παρέδωσε στην κυκλοφορία τη νέα γέφυρα Αξιού, που συνδέει το Ανατολικό με τη Βραχιά του δήμου Δέλτα! Τα εγκαίνια της ανακατασκευασμένης γέφυρας πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μαζί με τον Δήμαρχο Δέλτα Ευθύμιο Φωτόπουλο.

    «Με την ανακατασκευή της γέφυρας βάζουμε τέλος στην ταλαιπωρία των συμπολιτών μας και κυρίως των αγροτών, που αναγκάζονταν για πολλά χρόνια να διανύουν καθημερινά τεράστιες αποστάσεις -ακόμα και 40 χιλιομέτρων- προκειμένου να προσεγγίσουν τα χωράφια τους, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση μόλις ενός ή δύο χιλιομέτρων», είπε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή (βλ. Βραχιά).

    Από την πλευρά του, ο δήμαρχος της περιοχής Μ. Φωτόπουλος δήλωσε «συγκινημένος, γιατί έπειτα από πολυετή προσπάθεια έναντι των δυσκολιών της γραφειοκρατίας με την Περιφέρεια και τον κ. Τζιτζικώστα καταφέραμε σε μόλις… τρία χρόνια να τρέξουμε τις διαδικασίες σε ένα έργο που εκκρεμούσε… 14 ολόκληρα χρόνια»!

    Related Posts

    arrow