• Μ. Βορίδης: Ανακαλύψαμε τώρα τα αρχαία στο Ελληνικό, πρέπει να αναληφθεί μία ευθύνη

    Η αποπομπή της γενικής γραμματέως του υπουργείου Πολιτισμού θα ήταν μία καλή κίνηση με την έννοια ότι κάπως πρέπει να αναληφθεί μία ευθύνη, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, βουλευτής Αττικής Μάκης Βορίδης, μετά και τη σχετική δήλωση του προέδρου της ΝΔ μέσω twitter για τις εξελίξεις στην επένδυση στο Ελληνικό, λόγω αναβολής στη λήψη απόφασης από το ΚΑΣ για την ύπαρξη αρχαιολογικού χώρου στο πρώην αεροδρόμιο.

    «Δεν έρχεται κανείς να εμπλακεί σε μία ιστορία που θα περνάνε τα χρόνια, για να συζητάει και να ξανασυζητάει, γιατί έχει ένα ΚΑΣ, το οποίο στην πραγματικότητα εκφράζει συγκεκριμένες πολιτικές κατευθύνσεις» παρατήρησε ο κ. Βορίδης και διερωτήθηκε: «Ανακαλύψαμε τώρα τα αρχαία στο Ελληνικό, που ήταν αεροδρόμιο 700 χρόνια;».

    Ο τομεάρχης της ΝΔ απέρριψε τον ισχυρισμό του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει εισροή ξένων κεφαλαίων στην Ελλάδα. «Να συνεννοηθούμε ποια είναι τα ξένα κεφάλαια που έχουν εισρεύσει; Είναι χρήματα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών τα οποία ουσιαστικά τα πλήρωσε ο ελληνικός λαός μέσα από δανεισμό, είναι η επένδυση της COSCO, η οποία έχει πολεμηθεί με τον πιο λυσσαλέο τρόπο από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι η επένδυση στις Σκουριές, η οποία έχει πολεμηθεί με τον πιο λυσσαλέο τρόπο από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι η αποκρατικοποίηση των αεροδρομίων, που έχει πολεμηθεί με τον πιο λυσσαλέο τρόπο από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλες είναι επενδύσεις ώριμες και δρομολογημένες από τη Νέα Δημοκρατία, τις οποίες πολέμησε με λύσσα ο ΣΥΡΙΖΑ και που εξαναγκάστηκε στην πραγματικότητα να τις αφήσει να προχωρήσουν με πάρα πολλές δυσκολίες και αντινομίες, αυτές που ζούμε και τώρα» είπε.

    Related Posts