• ΣΥΠΑ: Πολιτικές πιέσεις σε υπαλλήλους για την αξιολόγηση – Συνεχίζεται η αποχή

  Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) καταγγέλλει ότι ασκούνται πιέσεις από πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες σε υπαλλήλους και προϊσταμένους, προκειμένου να «σκύψουν το κεφάλι» και να συμμετέχουν στην διαδικασία αξιολόγησης,

  Εντωμεταξύ σε έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ελήφθη νέα για την συνέχιση της Απεργίας – Αποχής από τις διαδικασίες της «αξιολόγησης».

  Διαβάστε την απόφαση:

  Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις ενάντια στην αντιλαϊκή «αξιολόγηση», για να υλοποιηθεί και να πετύχει η ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από όλες τις διαδικασίες.

  Δεν νομιμοποιούμε καμιά «αξιολόγηση», που θα γίνει για εμάς, χωρίς εμάς.

  Συμπληρώνουμε τις σχετικές Δηλώσεις συμμετοχής στην απεργία-αποχή, που έχουν αποσταλεί στα mail όλων των συναδέλφων. Σε κάθε υπηρεσία συμπληρώνουμε συγκεντρωτική Δήλωση, εις διπλούν και καταθέτουμε το ένα αντίγραφο στην υπηρεσία μας (το πρωτοκολλούμε) και το άλλο στο Σύλλογο.

  Καταγγέλλουμε τις πιέσεις, που ήδη ασκούνται από πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες σε υπαλλήλους και προϊσταμένους, προκειμένου να σκύψουν το κεφάλι και να μην συνταχθούν με τις συλλογικές αποφάσεις του συνδικαλιστικού κινήματος.

  Όλοι οι συνάδελφοι αξιολογούμενοι & αξιολογητές καλύπτονται απόλυτα συνδικαλιστικά και νομικά και δεν έχουν καμία βάση οι απειλές ότι οι συνάδελφοι, που δεν θα μετέχουν στις διαδικασίες της αξιολόγησης θα απολυθούν ή θα χάσουν τη θέση τους και άλλα παρόμοια.

  5. Πραγματοποιούμε στις 3 Οκτώβρη – μέρα Πανελλαδικής Δράσης όλων των δημοσίων υπαλλήλων ενάντια στην αντεργατική-αντιλαϊκή «αξιολόγηση» ανοιχτή Γενική Συνέλευση-Συγκέντρωση στο Συγγρού 80-88, στις 8.30 πμ.

  6. Καλούμε όλους τους συναδέλφους – υπαλλήλους και προϊσταμένους – να σταθούν απέναντι στην απεργοσπαστική, διασπαστική επιλογή, απέναντι στην τροπολογία Γεροβασίλη, που ψήφισαν μαζί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ.

  Να μην δεχτούν να αποδυναμωθεί η συλλογική δράση και αγωνιστική διεκδίκηση.

  Να δώσουμε μαζί την μάχη για υπηρεσίες στην υπηρεσία του λαού, ενάντια στις αντεργατικές-αντιλαϊκές στοχεύσεις, για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, ενάντια στις απολύσεις, για κάλυψη των μισθολογικών μας απωλειών, ενάντια στην τιμωρητική λογική κυβέρνησης και κομμάτων, που ψηφίζουν-στηρίζουν την αντεργατική πολιτική.

  7. Καλούμε όλα τα Σωματεία των Περιφερειών να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την επιτυχή έκβαση της μάχης αυτής.

  Μπορούμε να ακυρώσουμε την τροπολογία Γεροβασίλη, όπως ακυρώσαμε τον νόμο Μητσοτάκη και βασικές πλευρές του νόμου Βερναρδάκη.

  Related Posts