• «Εξαιρετικό δείγμα γραφής για την ΕΛΑΣ και την κοινωνία το αίσιο τέλος της υπόθεσης Λεμπιδάκη»

    Ως «ένα πραγματικά εξαιρετικό δείγμα γραφής για την Ελληνική Αστυνομία και την ελληνική κοινωνία» χαρακτήρισε το αίσιο τέλος της υπόθεσης ομηρείας του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ), Κωνσταντίνος Τσουβάλας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM».

    «Είναι μία μεγάλη ημέρα για την Ελληνική Αστυνομία. Η υπόθεση της Κρήτης δείχνει ότι η ΕΛΑΣ μπορεί με αποτελεσματικότητα, σύνεση, ωριμότητα να συλλέγει πληροφορίες, να τις διαχειρίζεται, να τις αναλύει και να σχεδιάζει επιχειρησιακά σοβαρές υποθέσεις με άριστο αποτέλεσμα» δήλωσε ο κ. Τσουβάλας, αναφερόμενος στο αίσιο τέλος της ομηρείας έξι μηνών του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

    Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ συνεχάρη όλους τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στη συντονισμένη επιχείρηση, επισημαίνοντας ότι «ήταν μία διαδικασία που κράτησε έξι μήνες και δύο ημέρες, από τις 30 Μαρτίου, και σήμερα όλοι οι αστυνομικοί νιώθουν υπερήφανοι. Η αστυνομία υπάρχει για την κοινωνία και το σημερινό είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό δείγμα γραφής, για την ελληνική κοινωνία και την Ελληνική Αστυνομία».

    Related Posts