• Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης για καταπάτηση δημοτικής περιουσίας από Εκκλησία

    Νέα επιχείρηση καταπάτησης δημοτικής περιουσίας του Άλσους Προμπονά, από προκλητική ενέργεια του καταπατητή ιερωμένου με συνεργεία του Δήμου Καματερού, κατήγγειλε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας, Νίκος Σοφιανός, κατά τη διάρκεια του δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων.


    Όπως σημείωσε, ο ίδιος: «Στοχεύουν στην καταπάτηση έκτασης 8 στρεμμάτων, το 30% του Πάρκου. Η εμπλοκή πλέον του Οικουμενικού Πατριαρχείου δίνει νέα τροπή στην υπόθεση. Μάθαμε ότι ο Πατριάρχης έρχεται στις 29 Οκτωβρίου στο συγκεκριμένο χώρο. Μια παρουσία που, προφανώς και ανεξάρτητα από προθέσεις, νομιμοποιεί την προσπάθεια καταπάτησης των 8 στρεμμάτων, γιατί δε μιλάμε πλέον μόνο για το Ναό.
    Θεωρούμε ότι πρέπει να επαναβεβαιώσουμε σήμερα σαν Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο χώρος αυτός ανήκει στο Δήμο και τον διαχειρίζεται για τους Αθηναίους με τις υπηρεσίες που παρέχει. Πρέπει να επικοινωνήσει ο ίδιος ο Δήμαρχος με το Φανάρι για να μην αφήσουμε κανένα παράθυρο ώστε ένας από τους λίγους πνεύμονες πρασίνου που έχει απομείνει να μπει σε δικαστικές περιπέτειες αμφισβήτησης της κυριότητας».

    Related Posts