• Παναθηναϊκός: Στην Λεωφόρο με Ολυμπιακό και ΑΕΚ

  Στη δημοσιότητα θα δοθούν τις επόμενες ημέρες τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ θα διεξαχθούν κανονικά στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

  Δύο πολύ σημαντικές αποφάσεις έλαβε το διοικητικό συμβούλιο των «πρασίνων» στη σημερινή (6/10) συνεδρίαση που πραγματοποίησε. Το πρώτο έχει να κάνει με το αίτημα της «Θύρας 13» για να δοθούν στο… φως όλα τα οικονομικά πεπραγμένα της ΠΑΕ επί εποχής Αλαφούζου.

  Οι διοικούντες τον αθηναϊκό σύλλογο ενέκριναν το εν λόγω αίτημα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει η σχετινή ενημέρωση, είτε με τη μορφή δηλώσεων, είτε μέσω κάποιας ανακοίνωσης. Αυτό που μετρά είναι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα έχει την ευκαιρία να μάθει με αριθμούς τα χρήματα που εισπράχθηκαν και αυτά που δαπανήθηκαν, προκειμένου να υπάρξει μία σαφής εικόνα για το πώς οδηγήθηκε η ομάδα σε αυτό το αδιέξοδο.

  Αξίζει να επισημανθεί ότι η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη ομόφωνα και πλέον αναμένεται να γίνει γνωστό πότε και με ποιο τρόπο θα γνωστοποιηθούν στο κοινό. Εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται η ανακοίνωση στην οποία θα αναγράφονται τόσο τα έσοδα όσο και τα έξοδα της ΠΑΕ, όπως φυσικά και οι οφειλές της.

  Επίσης αποφασίστηκε ότι τα δύο εντός έδρας ντέρμπι που ακολουθούν, με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, θα δοθούν στην φυσική έδρα της ομάδας, το «Απόστολος Νικολαΐδης».
  Υπήρξε η σκέψη να διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο, ωστόσο, και με τη σύμφωνη γνώμη του Μαρίνου Ουζουνίδη, η γνώμη του οποίου στο συγκεκριμένο θέμα έπαιξε καθοριστικό ρόλο, στην απόφαση που πάρθηκε μετέπειτα.

  Ο Έλληνας τεχνικός εκτιμά ότι η δυναμική της ομάδας όταν αγωνίζεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας είναι εντελώς διαφορετική από το να ρισκάρει και να παίξει στο ΟΑΚΑ, καθώς για να υπάρξει εισπρακτική επιτυχία στο Στάδιο θα πρέπει στα ματς αυτά να κοπούν περισσότερα από 40.000 εισιτήρια, κάτι που οι διοικούντες εκτίμησαν πως δεν θα γίνει.

  Related Posts