• Δήμος Αλίμου: Έχασε την πλειοψηφία ο Κονδύλης – πανηγυρίζει η αντιπολίτευση

    Η τέταρτη ανεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου της παράταξης του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη ήταν και η… μοιραία καθώς ο δήμαρχος πλέον δεν έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

    Συγκεκριμένα, στην παράταξη του δημάρχου, έχουν παραμείνει πλέον 16 δημοτικοί σύμβουλοι (από τους 20 αρχικά) σε σύνολο τριάντα τριών, κάτι που σημαίνει ότι στο συγκεκριμένο δημοτικό συμβούλιο, οι σύμβουλοι που δεν ανήκουν στην πλειοψηφία ανέρχονται σε 17.

    Για το γεγονός εξέδωσε ανακοίνωση η αντιπολιτευόμενη παράταξη «Ανω Κάτω Καλαμάκι» η οποία υποστηρίζει ότι «οι τέως συνεργάτες του δημάρχου, σε σημαντικές θέσεις μάλιστα ορισμένοι από αυτούς, κατηγορούνται ότι οδηγήθηκαν στην ανεξαρτητοποίηση επειδή δεν τους εδόθησαν αμειβόμενες θέσεις. Έχει ενδιαφέρον, πράγματι, το πόσο στενά συνδέει ο δήμαρχος τη συνοχή της παράταξης, της οποίας ηγείται, με τα αξιώματα που δίνονται στους δημοτικούς συμβούλους. Δηλαδή, τι; Αναγνωρίζει ότι τους ενώνει η δίψα για την καρέκλα; Αναγνωρίζει ότι δεν διέθετε το ασφαλές κριτήριο για να επιλέξει συνεργάτες; Λυπηρό και πολύ ανησυχητικό…».

    Related Posts