• Δήμος Βριλησσίων: Ημερίδα για τις νέες τάσεις κίνησης οχημάτων

    Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική Ημερίδα που διοργάνωσαν τo Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ) και ο Δήμος Βριλησσίων με θέμα: «Νέες τάσεις κίνησης οχημάτων με εναλλακτικά καύσιμα Αεριοκίνηση – Ηλεκτροκίνηση», στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης.


    Ο δήμαρχος Ξενοφών Μανιατογιάννης, στο χαιρετισμό του σημείωσε ότι πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο Βριλησσίων ενέκρινε τη συμμετοχή του Δήμου σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα πιλοτικής εφαρμογής χρήσης υδρογόνου ως μέσου κίνησης δημοτικών –και όχι μόνο– οχημάτων.
    Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα άλλα περιβαλλοντικά έργα που υλοποιούνται στο Δήμο Βριλησσίων, με έμφαση «στο πρότυπο πρόγραμμα διαχείρισης και ανακύκλωσης απορριμμάτων, το οποίο δεν προστατεύει απλώς το περιβάλλον αλλά κινητοποιεί άμεσα τον πολίτη και, λειτουργεί ανταποδοτικά για αυτόν και την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη».
    Ο κ. Μανιατογιάννης κατέληξε ότι «ο στόχος της καθαρής και οικονομικότερης ενέργειας μας αφορά και, ως τοπική κοινωνία και δημοτική αρχή, επενδύουμε στο βιώσιμο μέλλον μας».

    Related Posts