• Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης – Ν.Δ. για την ανομία

  Φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση για τα ζητήματα ασφάλειας, καθώς η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να κατηγορεί την κυβέρνηση για ανοχή στην ανομία.

  Μετά την κατάθεση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη επίκαιρης ερώτησης για την εγκληματικότητα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πέρασε στην αντεπίθεση, με αφορμή τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της Ν.Δ. με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ προκειμένου να τον συγχαρεί για τη σύλληψη του 29χρονου για τα τρομοδέματα.

  «Ο κ. Μητσοτάκης δίνει συγχαρητήρια στην Αστυνομία για τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ ταυτόχρονα καταθέτει επίκαιρη ερώτηση για “την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανομία”. Τελικά, τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Προηγουμένως, ο πρόεδρος της Ν.Δ. είπε στον αρχηγό της ΕΛΑΣ ότι «όταν η Ελληνική Αστυνομία αφήνεται να κάνει τη δουλειά της, εργάζεται με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα, όταν αποτρέπεται βλέπουμε τα φαινόμενα στον δρόμο».

  Η Νέα Δημοκρατία απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο λακωνικά, ορμώμενη και από τη σύλληψη ληστή που προκάλεσε εγκαύματα με σίδερο σε ηλικιωμένη, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

  «Η σύλληψη του 29χρονου ήταν μια μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας. Η αποφυλάκιση του σκληρού ποινικού, που έκαψε με το σίδερο ηλικιωμένη γυναίκα είναι έργο της κυβέρνησης. Το λέμε απλά για να το καταλάβουν μέχρι και οι κύριοι Τσίπρας, Τόσκας και Τζανακόπουλος», σημείωσε σε σχετική της ανακοίνωση.

  Related Posts