• Αντιπαράθεση στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής

    Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε κατά την έναρξη της συζήτησης του προσχεδίου του κρατικού προϋπολογισμού 2018, στη διαρκή Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

    Την ένταση πυροδότησαν επικριτικά σχόλια που προήλθαν από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο γενικός εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Κουτσούκος είπε πως το αφήγημα της κυβέρνησης για έξοδο από τα μνημόνια είναι η συνέχεια των ψεμάτων ότι θα η κυβέρνηση θα έσκιζε τα μνημόνια.

    «Θα πρέπει να μάθετε να ακούτε! Διαβάστε την εισηγητική έκθεση, αυτό το success story και πηγαίνετε να κοιμηθείτε ήρεμοι!» ανέφερε ο κ. Κουτσούκος. «Η χώρα βρίσκεται σε έναν φαύλο κύκλο και απέναντι στα αδιέξοδα που τη δέσμευσε η κυβέρνηση, έρχεται η συντηρητική πολιτική της Ν.Δ. που λέει…» είπε ο κ. Κουτσούκος, ο οποίος διακοπτόμενος από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ αντέτεινε: «Μας λέγατε “γερμανοτσολιάδες” και “πουλημένους”, αλλά δεν έχετε αυτήν τη στιγμή το ηθικό πλεονέκτημα να μας απευθύνεστε με αυτόν τον τρόπο! Τραμπούκοι! Εσείς ψηφίσατε το τρίτο μνημόνιο και θα μας τραμπουκίζετε; Νομίζετε ότι είμαστε στην περίοδο που οι ορδές κρεμούσαν τις φωτογραφίες μας στις πλατείες και πανό “κάτω η χούντα του ΠΑΣΟΚ”, έξω από τα σπίτια μας;».

    Related Posts