• Η Nourich. ήρθε στην Αθήνα και υπόσχεται να μας θρέψει πλουσιοπάροχα (ή όπως θα λέγαμε nourish+rich)!

  Προσφέροντας ολόκληρη πλευρά καπνιστού σολομού Νορβηγίας, ενός κιλού, στην πιο όμορφη και πρακτική συσκευασία της αγοράς, με 37 € μόνο, μάλλον θα το καταφέρει

  Ο καπνιστός σολομός Νορβηγίας, ιδιαίτερα θρεπτική και δημοφιλής σε όλο τον κόσμο τροφή, γίνεται τώρα προσιτός, σε ποιότητα και συσκευασίες που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη, χωρίς να συμβιβάζεστε πλέον με μικρά κομμάτια ή χύμα σολομό.

  Η ολόκληρη πλευρά σολομού του ενός κιλού, παραδοσιακά καπνισμένη και κομμένη σε φέτες, σε συνδυασμό με το κόκκινο χαβιάρι σολομού (μπρικ) των 300 γρ. θα εντυπωσιάσει κάθε καλεσμένο και θα κάνει τη γιορτή σας μοναδική.

  Επειδή η καθημερινή διατροφή μας απασχολεί όλους, το φιλέτο των 500 γρ. σε φέτες, θα κάνει το καθημερινό γεύμα στο γραφείο, με καπνιστό σολομό σε μπαγκέτα ή πράσινη σαλάτα, απολαυστικό και ωφέλιμο, καθώς 100 γρ. σολομού περιέχουν 20 γρ. πρωτεΐνης και υπερκαλύπτουν τις ανάγκες μας σε ω3 λιπαρά οξέα.

  Το φιλέτο των 400 γρ. έχει κοπεί με πολύ τεχνική, σε λεπτές μακριές φέτες. Σε συνδυασμό με το κόκκινο χαβιάρι σολομού (μπρικ) των 100 γρ. προσφέρεται για ιδιαίτερες γαστριμαργικές δημιουργίες και τις πιο προσωπικές στιγμές σας.

  Κάθε φιλέτο σολομού προσφέρεται φρέσκο, σε κενό αέρος για να είστε σίγουροι πότε ανοίχθηκε, ενώ το χάρτινο κουτί Nourich. είναι ιδανικό για τη συντήρηση του φιλέτου στο ψυγείο καθώς έχει ειδική εσωτερική επένδυση, κατάλληλη για τρόφιμα.

  Όλα τα προϊόντα διακινούνται εντός ψυγείου και διατίθενται στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.nourich.gr.

  Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται αποκλειστικά απογευματινές ώρες τις καθημερινές, μεταξύ 17.00-21.00 και 10.00-14.00 το Σάββατο – άλλη μια πρωτοπορία της Nourich. για τη διευκόλυνσή σας.

  Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα αλλά και για την υψηλή διατροφική αξία του σολομού Νορβηγίας, από τις πλέον έγκυρες επιστημονικές πηγές, μπορείτε να βρείτε στο www.nourich.gr.

  Related Posts