• Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν χαρίζουμε την κοινωνική ευαισθησία στον ΣΥΡΙΖΑ

  Tη Θεσπρωτία επισκέπτεται από το πρωί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος χθες μίλησε στο 3ο Προσυνέδριο της Ν.Δ., που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα.

  Κατά την συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον περιφερειάρχη Ηπείρου, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως κατά τη χθεσινή διαδικασία, δόθηκε το κοινωνικό στίγμα της Ν.Δ. και πρόσθεσε πως «σε κάθε περίπτωση δεν χαρίζουμε την κοινωνική ευαισθησία στον ΣΥΡΙΖΑ».

  Παράλληλα άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, για «έλλειψη τεκμηριωμένων πολιτικών που να βασίζονται στην κοινή λογική και να μην ταλαιπωρούν τους αδύναμους», ενώ επιτέθηκε προσωπικά στον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, με αφορμή το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Συγκεκριμένα έκανε λόγο για «μνημείο αναλγησίας και αποτυχίας απέναντι σε ανθρώπους που στέκονται για ώρες σε ουρές», ενώ χαρακτήρισε τον υπουργό «παντελώς αδύναμο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα» και καταλόγισε στην κυβέρνηση πως «δεν αναλαμβάνει ποτέ καμιά πολιτική ευθύνη».

  Στη Θεσπρωτία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με κτηνοτρόφους οι οποίοι παρουσίασαν τα προβλήματά τους και μετέφεραν την ανησυχία τους για το μέλλον του κλάδου.

  Αμέσως μετά, ο πρόεδρος της Ν.Δ. επισκέφτηκε το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, στη συνέχεια επισκέφτηκε το Ειδικό Σχολείο και αυτή την ώρα, συναντάται με πολίτες στην πλατεία της πόλης.

  Related Posts