• Ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη Παχατουρίδη λόγω του… «Κώστα»

  Μια απώλεια μετράει από την παράταξη του ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης καθώς ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Βαθιώτης ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση του λόγω της γνωστής υπόθεσης με το «Κώστα προσάρμοσε το» σε έγγραφο στη Διαύγεια.

  «Δεν μπορώ από την μια μεριά να υπερασπίζομαι την ηθική και την ανιδιοτέλεια μαζί με τους αλτρουιστές και ανιδιοτελείς εθελοντές καθηγητές και από την άλλη να μετέχω σε μια παράταξη που σχολιάζεται έντονα ότι διενεργεί διαγωνισμούς φωτογραφίζοντας συγκεκριμένους προμηθευτές», αναφέρει ο ίδιος σε επιστολή του.

   

  Διαβάστε την επιστολή ανεξαρτητοποίησης:

  Προς

  Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Περιστερίου

  Αξιότιμους Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Περιστερίου

  Μέσα Ενημέρωσης

  ΘΕΜΑ «Ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Βαθιώτη»

  Δεν μπορώ από την μια μεριά να υπερασπίζομαι την ηθική και την ανιδιοτέλεια μαζί με τους αλτρουιστές και ανιδιοτελείς εθελοντές καθηγητές και από την άλλη να μετέχω σε μια παράταξη που σχολιάζεται έντονα ότι διενεργεί διαγωνισμούς φωτογραφίζοντας συγκεκριμένους προμηθευτές.

  Παραμένω δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου αλλά ανεξαρτητοποιούμαι από την δημοτική παράταξη «Με την Κοινωνία Μπροστά» του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη για λόγους ηθικής τάξης, αφού οι εξηγήσεις από την πλευρά της Διοίκησης για αυτό το σοβαρό θέμα δεν κάλυψαν μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας που περνούν δύσκολα σε μια οικονομική ασφυξία.

  Επειδή πίστευα ότι όσοι από την Διοίκηση εμπλέκονται στο θέμα αυτό θα είχαν την πολιτική ευθιξία να παραιτηθούν για το λόγο αυτό πρώτον ζητώ από τους εμπλεκόμενους όποιοι και αν είναι αυτοί την άμεση παραίτηση τους και όχι να ρίχνονται τα βάρη σε εργαζομένους και δεύτερο ανεξαρτητοποιούμαι γιατί δεν θέλω να επιμερίζομαι πολιτικές και διοικητικές ευθύνες που δεν μου αναλογούν.

  Συνεχίζω το Κοινωνικό Έργο και τα Κοινωνικά Φροντιστήρια που δημιούργησα εδώ και 7 χρόνια στο Περιστέρι με τους συναδέλφους καθηγητές και ζητώ την στήριξη όλων των υγιών δυνάμεων.

  Παραμένω ως Μέλος στην Ποιότητα Ζωής αφού το Δημοτικό Συμβούλιο με εξέλεξε και μάλιστα με τους περισσότερους ψήφους.

  Με τιμή

  Γιώργος Βαθιώτης

  Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου

  Μαθηματικός-Συντονιστής Κοινωνικών Φροντιστηρίων

   

   

   

  Related Posts