• Εθνική σύμπνοια στο συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

  Εθνική σύμπνοια και ομόνοια διαπιστώθηκε κατά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ), όπως δήλωσε μετά το τέλος της...
  Read More
  Εθνική σύμπνοια στο συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

  Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ κοντά στην Κρήτη

  Σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 23:58 στον θαλάσσιο χώρο 40 χιλιόμετρα δυτικά-βορειοδυτικά της Κάσου, γνωστοποίησε με...
  Read More
  Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ κοντά στην Κρήτη

  Απεργούν οι γιατροί στην Αττική

  Παναττική στάση εργασίας από τις 9:00 έως τις 15:00 σήμερα Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και κινητοποίηση στις 10:00 στην Αίγλη Ζαππείου...
  Read More
  Απεργούν οι γιατροί στην Αττική

  Σύσκεψη Θεοδωρικάκου με περιφερειάρχες για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων και επενδύσεις

  Σύσκεψη με τους περιφερειάρχες για τα ζητήματα που απασχολούν τον β΄ βαθμό αυτοδιοίκησης, είχε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, με...
  Read More
  Σύσκεψη Θεοδωρικάκου με περιφερειάρχες για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων και επενδύσεις

  Κ. Μητσοτάκης: Σημαντικότατη καινοτομία η η δημιουργία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας

  "Η δημιουργία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας συνιστά σημαντικότατη καινοτομία. Θωρακίζει θεσμικά την αντιμετώπιση της διαφθοράς και δημιουργεί τις βάσεις για...
  Read More
  Κ. Μητσοτάκης: Σημαντικότατη καινοτομία η η δημιουργία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας
 • ΠΟΕ – ΟΤΑ: «Και όμως οι αρμόδιοι συνεχίζουν να κοιμούνται τα βράδια χωρίς να έχουν βάρος στην συνείδησή τους!»

  Με νέα ανακοίνωση της μετά από το νέο δυστύχημα με θύμα δημοτικό υπάλληλο η πανελλήνια Ομοσπονδία εργαζομένων στους Δήμους καλεί την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα για να σταματήσουμε να μετράμε νεκρούς.

  Διαβάστε την ανακοίνωση:

  Πριν συνέλθει η οικογένεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το θάνατο του Δημοτικού Υπαλλήλου Η.Ζ., που εργαζόταν στο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης δέχεται νέο χτύπημα. Δημοτικός Υπάλληλος του Δήμου Αμφίπολης έχασε τη ζωή του χθες εν ώρα υπηρεσίας.
  Ο 53χρονος εργαζόμενος με ειδικότητα υδρονομέα κλήθηκε να επισκευάσει βλάβη-διαρροή στις Κρηνίδες Σερρών και κατά τη διάρκεια της εργασίας έπεσε από σκάλα σε βάθος τεσσάρων (4) μέτρων με συνέπεια να χτυπήσει θανάσιμα στο κεφάλι.
  Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία να τον απεγκλωβίσει και το Ε.Κ.Α.Β. να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο, αλλά όταν διακομίστηκε στον Κέντρο Υγείας ήταν ήδη αργά. Διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του. Τραγική ειρωνεία είναι πώς στο Κέντρο Υγείας εργάζεται η κόρη του.
  Δυστυχώς, το 2018 δεν έχει μπει με τους καλύτερους οιωνούς. Ήδη, η Τοπική Αυτοδιοίκηση μετράει στις πρώτες τρεις ημέρες του νέου χρόνου δύο (2) θανάτους από εργατικά ατυχήματα, όταν το 2017 ήταν από τα πλέον θανατηφόρα.
  Οι αιτίες είναι γνωστές. Έχει επισημανθεί πολλές φορές από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. πώς η μη εφαρμογή των κανόνων Υγιεινής και Ασφάλειας, με ευθύνη των αρμοδίων Υπουργείων Εσωτερικών και Εργασίας, είναι εγκληματική.
  Κι όμως οι αρμόδιοι συνεχίζουν να κοιμούνται τα βράδια χωρίς να έχουν βάρος στη συνείδηση τους τις δεκάδες ανθρώπινες ζωές που χάνονται εξαιτίας της εγκληματικής τους αδιαφορίας και της ανεπάρκειας τους να εφαρμόσουν το Νόμο.
  Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την βαθιά θλίψη της για το θάνατο του άτυχου υπαλλήλου του Δήμου Αμφίπολης και τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

  Related Posts