• Ν. Κοτζιάς: Ηθικοί αυτουργοί των απειλών συγκεκριμένα συστήματα που με συκοφαντούν

    Συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια δείχνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ως ηθικούς αυτουργούς των απειλών που δέχθηκε για τη ζωή του, μέσω ανώνυμης επιστολής.

    «Επί χρόνια συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια με συκοφαντούν ώστε να με στοχοποιήσουν. Τους ενοχλεί οτι δεν με κρατά κανείς. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και ζωή μου. Περιμένω Ν.Δ. και Ιερά Σύνοδος να τις καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά», έγραψε ο κ. Κοτζιάς σε ανάρτησή του στο twitter.

    Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ότι ο υπουργός Εξωτερικών ήταν ο παραλήπτης απειλητικής επιστολής στην όποια αναγραφόταν: «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα».

    Κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών υπογραμμίζουν ότι οι συνεχείς συκοφαντίες σε βάρος του υπουργού Εξωτερικών διαμορφώνουν την ατμόσφαιρα αυτή. Παράλληλα, καταδικάζουν κατηγορηματικά τις απειλές, για προσθέσουν ότι δεν θα σταθούν εμπόδιο στην αποφασιστικότητα του κ. Κοτζιά για επίτευξη αμοιβαίας αποδεκτής λύσης που θα εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον.

    arrow