• ΣΥΡΙΖΑ: «Σιωπή» από τη Ν.Δ. για τις νεοναζιστικές επιθέσεις

    Για «επιλεκτική σιωπή» της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι σε νεοναζιστικές επιθέσεις κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

    Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου, «δυο μέρες έχουν περάσει από την επίθεση φασιστών στον κοινωνικό χώρο ‘Φαβέλα’ στον Πειραιά, κατά την οποία τραυματίστηκαν πέντε άτομα, και η Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη δεν έχει βρει ούτε μια λέξη αποδοκιμασίας ή καταδίκης μιας πρόδηλα εγκληματικής ενέργειας».

    «Πρόκειται, προφανώς, για μια επιλεκτική σιωπή» συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης, στη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή καταδίκασε μεν τα επεισόδια έξω από την κατοικία του κ. Παπαδήμου, αλλά δεν διανοήθηκε καν να αναφερθεί στην επίθεση με λοστό στο κεφάλι εναντίον της δικηγόρου πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα, και άλλων πολιτών».

    «Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος, άλλωστε, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι στη χώρα μας υπάρχει μόνο ακροαριστερή βία, παραμένει δέσμιος της ακροδεξιάς γραμμής Σαμαρά-Γεωργιάδη» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

    arrow