• ΓΣΕΒΕΕ: Στήριξη των επιχειρήσεων της Ερμού που υπέστησαν ζημιές

    Επικτακτική ανάγκη χαρακτηρίζει η ΓΣΕΒΕΕ την υλοποίηση των ενεργειών που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των ζημιών που υπέστησαν 11 καταστήματα της Ερμού από την επιδρομή κουκουλοφόρων, εκτός από την καταβολή των προβλεπόμενων αποζημιώσεων.

    «Με λύπη μας παρατηρούμε, για μια ακόμη φορά, η Ερμού ο εμπορικότερος δρόμος στην καρδιά της Αθήνας να στοχοποιείται και να γίνεται πεδίο εκτόνωσης κουκουλοφόρων. Για μια ακόμη φορά, καταστήματα και επιχειρηματίες υφίστανται άλλο ένα υλικό, αλλά και ηθικό κόστος σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης» αναφέρει η ΓΣΕΒΕΕ.

    Υπογραμμίζει ότι οι επαγγελματίες επωμίζονται με το οικονομικό βάρος αναίτιων εις βάρος τους βανδαλισμών από ομάδες που θεωρούν δικαίωμά τους να καταπατούν δικαιώματα συμπολιτών τους.

    «Η ΓΣΕΒΕΕ έχει επανειλημμένως εκφράσει την ανάγκη ενός επαρκούς επιπέδου ασφαλείας σε όλους τους πολίτες και τις περιουσίες τους ως απαραίτητη συνθήκη για την ανάκαμψη της επιχειρηματικής δραστηριότητας που έχει πληγωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα σε ένα τουριστικό προορισμό, όπως το κέντρο της Αθήνας» σημειώνει.

    arrow