• Ν.Δ.: Σκανδαλώδης ανοχή της κυβέρνησης σε έκνομες πράξεις συλλογικοτήτων

  «Σκανδαλώδη ανοχή της κυβέρνησης σε έκνομες πράξεις προστατευόμενων συλλογικοτήτων», η οποία «έχει οδηγήσει στην απόλυτη καταρράκωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών», καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τους βανδαλισμούς σε καταστήματα στην οδό Ερμού.

  Σε δήλωσή του, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος σημειώνει πως «οι προστατευόμενες συλλογικότητες του κ. Τόσκα, για μια ακόμη φορά, επιδόθηκαν στην αγαπημένη τους ενασχόληση: Την καταστροφή καταστημάτων».

  «Αυτή τη φορά χτύπησαν στον εμπορικότερο δρόμο της χώρας. Η σκανδαλώδης ανοχή της κυβέρνησης στις έκνομες πράξεις τους έχει οδηγήσει στην απόλυτη καταρράκωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών», συμπληρώνει ο ίδιος.

  Επισημαίνει, δε, ότι «το τελευταίο διάστημα οι πολίτες έρχονται συνεχώς αντιμέτωποι με κρούσματα εντεινόμενης βίας, όπως η ρίψη χειροβομβίδας εναντίον Αστυνομικού Τμήματος, η έκρηξη με γκαζάκια σε τηλεοπτικό σταθμό και στην επιχείρηση της συζύγου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και η συνεχιζόμενη επαναστατική γυμναστική στα Εξάρχεια, όπου τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός. Και φυσικά ο απολύτως ασύδοτος Ρουβίκωνας συνεχίζει τις καταδρομικές επιθέσεις».

  Καταλήγοντας, ο βουλευτής της Ν.Δ. κατηγορεί την κυβέρνηση πως «εξακολουθεί να αδιαφορεί για το πρόβλημα της ασφάλειας, επιλέγοντας να διατηρεί τις εκλεκτικές συγγένειές της με το περιθώριο. Τους λόγους τους γνωρίζει η ίδια. Οι πολίτες, όμως, δεν ανέχονται πλέον το καθεστώς της ανομίας που έχει επιβληθεί. Απαιτούν την εφαρμογή του νόμου και την άμεση και αποτελεσματική καταπολέμηση της βίας».

  arrow