• Μητσοτάκης προς Αλ. Τσίπρα: Τελειώνετε με τους «Ρουβίκωνες»

  Να ζητήσει «συγγνώμη» για «τον διχαστικό του λόγο» και «να σταματήσει να εξωραΐζει τον τραμπουκισμό αποκαλώντας τον ακτιβισμό» κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Βουλή. 

  «Τη συγκυρία σκεπάζει ένα σύννεφο τυφλής βίας» παρατήρησε στην αρχή της ομιλίας του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφερόμενος την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη, αλλά και στους βανδαλισμούς από αναρχικούς στο κτήριο του Συμβουλίου της Επικρατείας.

  Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, η καταδίκη αυτών των περιστατικών «πρέπει να είναι ρητή, απόλυτη, χωρίς αστερίσκους» και αυτό έπραξε η Ν.Δ. από την πρώτη στιγμή.

  Απευθυνόμενος στη συνέχεια στα κυβερνητικά έδρανα είπε ότι «είναι καιρός να αναμετρηθείτε με το αμαρτωλό παρελθόν σας και με το προβληματικό παρόν σας». «Η βία είναι μια και είναι κίνδυνος για τη Δημοκρατία. Σας καλώ επιτέλους να πράξετε το αυτονόητο.. Απελευθερώστε τα Εξάρχεια…Τελειώνετε με τους Ρουβίκωνες» ανέφερε.

  Ο πρόεδρος της Ν.Δ. άσκησε κριτική και στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα για τη δήλωσή του ότι ο «Ρουβίκωνας» είναι ««πολιτικό μωρό που μπουσουλάει». «Άρα να υποθέσουμε ότι η μαμά θα το βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του με στοργή και προδέρμ;» αναρωτήθηκε.

  Related Posts

  arrow

  Δήμος Βάρης/Βούλας/Βουλιαγμένης - Απόψεις δημοτών