• Γεννηματά σε Τσίπρα: το πολιτικό σας αφήγημα στέρεψε

  genimata vouli

  Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής τόνισε επίσης στην έναρξη της ομιλίας της ότι η ελπίδα που κάποτε υποσχεθήκατε, δεν ήρθε ποτέ. Η έξοδος από το τρίτο δικό σας μνημόνιο φέρνει ένα νέο πρόγραμμα. “

  Η κ. Γεννηματά υπήρξε ιδιαίτερα σκληρή στην κριτική της κατά της κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: ”

  Έχουμε υποχρέωση να βάλουμε φρένο στον κατήφορο αυτής της Κυβέρνησης που ενδιαφέρεται μόνο για την πολιτική της επιβίωση.

  Η δημαγωγία της κυβέρνησης σε συνδυασμό με την ανευθυνότητα της ΝΔ που έχει αρχίσει την παροχολογία ,δημιουργεί πρόσθετους  κινδύνους.

  Γι αυτό:

  -Ζητάω εκλογές γιατί τις επόμενες εβδομάδες πρόκειται να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της χώρας και των πολιτών της για πολλά χρόνια.

  Η συγκυβέρνηση σας δεν έχει καμία απολύτως πολιτική νομιμοποίηση να συμφωνήσει και μάλιστα εν κρυπτω, το μέλλον του τόπου .

  Κύριε Τσίπρα ήδη τα δώσατε όλα.

  Η δημόσια περιουσία της χώρας παραχωρήθηκε στον έλεγχο των δανειστών για 99 χρόνια και οι τράπεζες στους σημερινούς τους ιδιοκτήτες αντί πινακίου φακής, με βλάβη 25 δις ευρώ του ελληνικού δημοσίου. Αρκετά πια διασφαλίσατε τα συμφέροντα των δανειστών.

  -Ζητάω εκλογές γιατί δεν διαλύσατε μόνο το σήμερα, υποθηκεύετε και το αύριο.

  Έχετε νομοθετήσει επώδυνα μέτρα για τα επόμενα δυο χρόνια και έχετε συμφωνήσει θηριώδη πρωτογενή πλεονάσματα και ασφυκτική εποπτεία για πολλά χρόνια.

  Η περίφημη καθαρή έξοδος είναι ένα 4ο μνημόνιο χωρίς χρήματα  με την υπογραφή σας  κ. Τσίπρα.

  -Ζητάω εκλογές γιατί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδεικνύεται επικίνδυνη σε κρίσιμα εθνικά μας θέματα. Διγλωσσία, προχειρότητα, επιπολαιότητα. Οι Έλληνες αξιωματικοί μας, κρατούνται ακόμα στην Ανδριανούπολη. Η Τουρκία ανοιχτά πλέον επικαλείται κυριαρχία σε βραχονησίδες στο Αιγαίο. Σε μια ευνοϊκή δε συγκυρία για το Σκοπιανό, έφτασε η κυβέρνηση να συζητά την επιτομή του αλυτρωτισμού ως “λύση”, αυτό δείχνει το μέγεθος του προβλήματος.

  Ο δε συγκυβερνήτης σας που επέλεξε να μην είναι σήμερα εδώ  έχει άλλη στρατηγική που συνδέεται με την πολιτική του επιβίωση και την ακροδεξιά του ιδεοληψία , σε όλα τα εθνικά ζητήματα.”

   

  Related Posts

  arrow