• Ακυρώνει την συνάντηση με Κιμ ο Τραμπ!

  Με μία επιστολή γραμμένη με  “ιδιαίτερο” ύφος και σαρκαστικά σχόλια, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ακύρωσε την πολυαναμενόμενη συνάντηση με τον ηγέτη της Β. Κορέας. O Ντόναλντ Τραμπ δεν θα μεταβεί στη Σιγκαπούρη για την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Κιμ στις 12 Ιουνίου. Και φρόντισε να ακυρώσει αυτό το ραντεβού με έναν σίγουρα εμφατικό τρόπο.

  «Ανυπομονούσα να συναντηθώ εκεί μαζί σας» έγραψε στην επιστολή του που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αμερικανική κυβέρνηση. Και συνέχισε: «Δυστυχώς, δεδομένης της απίστευτης οργής σας και της φανερής εχθρικότητας που επιδείξατε στην πιο πρόσφατη δήλωσή σας, νιώθω ότι είναι ακατάλληλο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να έχουμε αυτή τη συνάντηση που προγραμματιζόταν εδώ και καιρό».

  «Αν αλλάξετε γνώμη γι’ αυτή την πολύ σημαντική σύνοδο, μη διστάσετε να μου τηλεφωνήσετε ή να μου γράψετε», συνεχίζει σε ειρωνικό ύφος ο Τραμπ και απειλεί ευθέως τη Βόρεια Κορέα σημειώνοντας: «Μιλάτε για την ικανότητά σας στα πυρηνικά αλλά τα δικά μας είναι μεγαλύτερα και ισχυρότερα και ευχαριστώ τον Θεό για το ότι δεν χρειάστηκε ποτέ να τα χρησιμοποιήσουμε».

  Και αυτή είναι η πρωτότυπη επιστολή όπως δημοσιεύτηκε πριν λίγα λεπτά:

  Related Posts

  arrow