• «Ένεση» 9 εκ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής στα νοσοκομεία της B.Αθήνας

    Ο αντιπεριφερειάρχης Β. Αθήνας κ. Καραμέρος, ενημέρωσε τους διοικητές των νοσοκομείων της περιοχής για την εξελισσόμενη διαγωνιστική διαδικασία προμήθειας, με ίδιους πόρους της Περιφέρειας, ιατρικού εξοπλισμού και μηχανημάτων  συνολικού ύψους 9.070.000 ευρώ.

    Με τους διοικητές των νοσοκομείων ΚΑΤ, Νικόλαο Κοντοδημόπουλο, Αγίας Όλγας, Μιχάλη Κούρτη και των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων Σισμανόγλειο, Αμαλία Φλέμινγκ και Παίδων Πεντέλης, Εμμανουήλ Κουταλά συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειας Αθήνας, Γιώργος Καραμέρος. Ο κ. Καραμέρος δήλωσε μετά τη συνάντηση: “Ενισχύουμε, με απόφαση της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, όλα τα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής με νέο υπερσύγχρονο και αναγκαίο εξοπλισμό, ύψους 40,6 εκ. ευρώ. Από το ποσό αυτό 9.070.000 κατευθύνονται σε επτά νοσοκομεία της βόρειας Αθήνας προκειμένου να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες».

    Οι διοικητές επεσήμαναν την ουσιαστική συμβολή της Περιφέρειας Αττικής και από κοινού συμφώνησαν σε ευρύτερη συνεργασία και αναζήτηση λύσεων για λειτουργικά ζητήματα των νοσοκομείων.

    Related Posts

    arrow