• Γιάννης Μπουτάρης : Δεν υπακούω σε εντολές κανενός… Θα είμαι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος…

  Θα είναι ξανά υποψήφιος αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, επανέλαβε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος χαρακτήρισε αξιέπαινη τη συμφωνία των Πρεσπών.

  Μιλώντας στο TV100, αναφορικά με την υποψηφιότητά του είπε: «Είναι δυνατόν να μην είμαι; Ποτέ δεν έχω πει ότι δεν θα είμαι. Αλλά υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία για το πώς θα προκύψει ο επόμενος υποψήφιος δήμαρχος. Θα υποβάλλω την υποψηφιότητά μου στην Πρωτοβουλία και αφού γίνει δεκτή, μετά θα είμαι και επίσημα υποψήφιος».

  Ερωτηθείς για τη στήριξη που έλαβε από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά και τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απάντησε ότι «στην Πρωτοβουλία δεν είμαστε κομματικοί. Εγώ δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά δέχομαι τη στήριξη Τσίπρα για να εκφράσουμε το δημοκρατικό μέτωπο στη Θεσσαλονίκη. Κάθε τέτοια στήριξη, όποιος κι αν πει ότι αυτός είναι ένας καλός δήμαρχος, είναι ευπρόσδεκτη».

  «Δεν υπακούω εγώ στις εντολές που θα δώσει κάποιος αρχηγός κόμματος», τόνισε ο δήμαρχος.

  Παράλληλα υπογράμμισε ότι μέγιστης σημασίας είναι η υποστήριξη των πολιτών της Θεσσαλονίκης και κανενός κόμματος. «Εμείς απευθυνόμαστε στην πόλη. Τα συμφέροντα των κομμάτων είναι διαφορετικά», τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

  Related Posts

  arrow