• Ο Δήμος Μαραθώνα συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τους πληγέντες

  Ο Δήμος Μαραθώνος ενημερώνει ότι λόγω της πυρκαγιάς θα μείνει ανοικτό για τους πληγέντες το Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης ως  χώρος προσωρινού καταλύματος  καθώς και το κυλικείο. Στον ίδιο χώρο θα υπάρχει και σταθμός πρώτων βοηθειών.

  Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, έχουν ληφθεί τα πρώτα έκτακτα μέτρα για την ανακούφιση των πληγέντων πολιτών. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

  “Οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη μπορούν να προσέρχονται στο ανωτέρω σημείο προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Το Δημοτικό κτίριο Νέας Μάκρης  θα παραμείνει ανοικτό προκειμένου να απευθύνονται οι πληγέντες για πληροφορίες  στα τηλέφωνα 22943-20582 και 22943-20537

  Όποιοι από τους πληγέντες έχουν βρει κατάλυμα σε ξενοδοχείο της περιοχής να απευθύνονται στο Δήμο προκειμένου να καταγραφούν ώστε να καλυφθούν τα έξοδά τους.

  Λόγω της πυρκαγιάς συγκεντρώνονται τρόφιμα, νερά και ήδη πρώτης ανάγκης στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Μάκρης (Λεωφ. Μαραθώνος 104).

  Όποιος θέλει να προσφέρει κάτι από τα ανωτέρω είδη μπορεί να προσέρχεται επίσης στο Δημοτικό Κατάστημα για να αφήσει την προσφορά του.

  Οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη μπορούν να προσέρχονται στο ανωτέρω σημείο προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

  Ψυχραιμία και αλληλεγγύη στους πληγέντες.

  Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας

                                  Θανασιάς Βάιος”

  Related Posts

  arrow