• Κορυδαλλός: Διεκδικεί άλλη μία θητεία επάξια ο Κασιμάτης

  Την υποψηφιότητά του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ανακοίνωσε ο εν ενεργεία δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης «ανταποκρινόμενος σε ομόφωνο αίτημα της παράταξης και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του συνδυασμού “Πολίτες για τον Κορυδαλλό”», όπως συγκεκριμένα ανέφερε σε δήλωσή του.

  Ο Σταύρος Κασιμάτης έκανε αποδεκτή την πρόταση – αίτημα που εξέφρασαν ομόφωνα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τα μέλη της παράταξης του, να παραμείνει στις επάλξεις του δήμου.

  Αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για την εμπιστοσύνη και την πρότασή τους, ο δήμαρχος επισήμανε το πολύ σημαντικό έργο που έχει παραχθεί στον δήμο και το οποίο, όπως τόνισε, είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και δουλειάς, ενώ έκανε ένα σύντομο απολογισμό της τετραετίας, δίνοντας ένα πρώτο περίγραμμα των πολλών σημαντικών έργων που ολοκληρώθηκαν ή έχουν ήδη δρομολογηθεί.

  Αναφερόμενος στην ομόφωνη απόφαση-πρόταση των συνεργατών του να παραμείνει στο τιμόνι του συνδυασμού και της παράταξης για μια νέα νίκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές υπογράμμισε:

  «Ο Συνδυασμός “Πολίτες για τον Κορυδαλλό” θα διατηρήσει τον ανεξάρτητο, πολυσυλλεκτικό και πλουραλιστικό του χαρακτήρα. Με τη συμμετοχή ενεργών πολιτών όλου του δημοκρατικού τόξου, που θα υπερασπίζονται την ανεξαρτησία του θεσμού της αυτοδιοίκησης και θα αγωνίζονται για το μέλλον της πόλης».

  arrow