• Περιφέρεια Θεσσαλίας: υλοποιούνται έργα Έργα 31,8 εκατ. ευρώ

    Έργα συνολικού προϋπολογισμού 31,8 εκατ. ευρώ έχει σχεδιάσει,  υλοποίησε και  υλοποιεί στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας στο νομό Τρικάλων η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πρόκειται για έργα υποδομών, αντιπλημμυρικά, αθλητικά, πρόνοιας, αγροτικής οδοποιίας, συντήρησης δρόμων και νερού, παρεμβάσεις αναγκαίες για την περιοχή. Μάλιστα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος Κώστας Αγοραστός επισκέφθηκε πρόσφατα την περιοχή, τονίζοντας πως πρόκειται για έργα ουσίας, έργα ανθρώπινα, έργα υποδομών. Έργα τα οποία, πρόσθεσε, απαντούν σε μεγάλα και μικρά καθημερινά προβλήματα των συνανθρώπων μας.

    Παράλληλα, τόνισε ο κ. Αγοραστός,  σχεδιάσαμε και προωθούμε τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης στον Πηνειό ποταμό καθώς και την επέκταση της γέφυρας Αχλαδοχώριου – Διάσελου, κ.ά.  «Σε μια δύσκολη περίοδο παλεύουμε για να λύσουμε μεγάλα και μικρά προβλήματα που ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στην καθημερινότητα του πολίτη. Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι όλα τα έργα είναι αποτέλεσμα συνεργασίας και συνέργιας» κατέληξε.

    Από την πλευρά του ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, μιλώντας για τις παρεμβάσεις, αναφέρθηκε  στην ύδρευση της Φαρκαδόνας και τη μεταφορά νερού στο Διάσελο, για τα αρδευτικά και αντιπλημμυρικά έργα,  τον  κόμβο της Φαρκαδόνας, τη γέφυρα του Διασέλου, κ.ά.

    Related Posts

    arrow