• Κοινές δράσεις ΑΧΕΠΑ – Περιφέρειας Αττικής για τους πυρόπληκτους

  Με τον κυβερνήτη της ΑΧΕΠΑ HELLAS, Ευστάθιο Κεφαλίδη και τον αντικυβερνήτη Κωνσταντίνο Βαρσάμη, συναντήθηκε σήμερα το πρωί η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.
  Η συνάντηση έγινε προκειμένου να δρομολογηθούν περαιτέρω, κοινές δράσεις, στήριξης των πληγέντων από τις πρόσφατες φωτιές στην Αττική, καθώς και ο έμπρακτος συντονισμός των δυο φορέων. Στη συνάντηση μετείχε και ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Χρήστος Καπάταης.
  Η περιφερειάρχης Αττικής αφού ευχαρίστησε τον κ. Κεφαλίδη – «στο πρόσωπό του θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των ομογενών μας στις ΗΠΑ» – για τη δραστηριοποίηση των ομογενών προκειμένου να στηρίξουν τους πυροπαθείς της Ανατολικής Αττικής, πρόσθεσε ότι «υπάρχει ο πατριωτισμός της πράξης και ο πατριωτισμός των εντυπώσεων. Και ευτυχώς και ο κ. Κεφαλίδης και οι ομογενείς μας και εμείς, στην Περιφέρεια Αττικής, επιμένουμε στον πατριωτισμό της πράξης και όχι των εντυπώσεων».
  Υπογράμμισε ότι η σημερινή συνάντηση εντάσσεται σε «σειρά σχετικών συναντήσεων, για μέτρα προκειμένου αφενός να επουλώσουμε τις πληγές όσων δοκιμάζονται και αφετέρου, όπως τόνισε και ο κ. Κεφαλίδης, να αποτρέψουμε την επανάληψη τέτοιων τραγωδιών, όπως η τελευταία».
  Από την πλευρά του ο κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ HELLAS κ. Κεφαλίδης δήλωσε ότι μέσα σε τρεις ημέρες συγκεντρώθηκαν από τους ομογενείς 125 χιλιάδες δολάρια, τονίζοντας ότι οι υπόλοιπες ενέργειες θα αποφασιστούν στις ΗΠΑ.

  Related Posts

  arrow