• Μενάνδρεια 2018: Παρόν κορυφαία ονόματα της Τέχνης και του Πολιτισμού

    Πλούσια και φέτος τα Μενάνδρεια 2018 του δήμου Κηφισιάς, τα οποία υπόσχονται ένα απολαυστικό πολιτιστικό πρόγραμμα με πλήθος μουσικών και θεατρικών εκδηλώσεων έως και τις 2 Οκτωβρίου. Ένας μήνας γεμάτος πολιτιστικές εκδηλώσεις, αφιερωμένες στο σημαντικό συγγραφέα Μένανδρο, με καταγωγή από την Κηφισιά. Η φετινή διοργάνωση έχει και ανθρωπιστικό χαρακτήρα, καθώς το σύνολο των εσόδων από τις εκδηλώσεις θα διατεθούν υπέρ των πυρόπληκτων. Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος στο μήνυμα του τόνισε: «H αυλαία των “Μενανδρείων” ανοίγει το φθινόπωρο. Το σύνολο των εκδηλώσεων είναι αφιερωμένο στον Μένανδρο.

    Ο σημαντικός συγγραφέας, με καταγωγή από την Κηφισιά, ανανέωσε το κωμικό ιδίωμα και εγκαινίασε το θέατρο χαρακτήρων. Εξαιρετικές παραγωγές θεάτρου και μουσικής θα πραγματοποιηθούν σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη, χαρίζοντας μας αξέχαστες φθινοπωρινές βραδιές. Οι περισσότερες παραστάσεις και συναυλίες θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό.

    Ο Δήμος Κηφισιάς επίσης ανακοίνωσε ότι στηρίζει την εθνική προσπάθεια αλληλεγγύης προσφέροντας τα έσοδα από τις εκδηλώσεις των “Μενανδρείων” στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

    arrow