• Μπακογιάννης για Δήμο Αθήνας – Πατούλης στην Περιφέρεια Αττικής!

  Σϋμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταλήξει στην επιλογή του Κώστα Μπακογιάννη για το Δήμο Αθηναίων ενώ όλα δείχνουν ότι ο κ. Πατούλης θα κατέβει στη “μάχη” της Περιφέρειας Αττικής, χωρίς όμως αμφότεροι να πάρουν επίσημο “χρίσμα” από την Πειραιώς…Μάλιστα αυτές οι αποφάσεις  – εφ’όσον βεβαίως επιβεβαιωθούν – δείχνουν να επιφέρουν αρκετές αλλαγές και “καραμπόλες” στους εκλογικούς συνδυασμούς της ΝΔ., απόρροια εσωκομματικών ζυμώσεων.  Συγκεκριμένα, φέρεται να είναι βέβαιη η κάθοδος της Ντόρας Μπακογιάννη στο νομό Χανίων για να αφεθεί χώρος στο Μάκη Βορίδη να κατέβει στην Α’Αθηνών. Αυτό το γεγονός στην ουσία αφήνει εκτός συνδυασμών στα Χανιά τον κ. Μαρκογιαννάκη, ο οποίος ήδη εξέφρασε την πικρία του με μία ανοιχτή επιστολή στους νεοδημοκράτες φηψοφόρους:

  «Η απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη να με θέσει εκτός συνδυασμού της Ν.Δ. στα Χανιά κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με γεμίζει πικρία αλλά και με εξοργίζει» γράφει στην επιστολή του και προσθέτει: «Όχι αυτή καθ’ εαυτή η απόφαση,, αλλά οι αιτίες που την προκάλεσαν και η για μεγάλο χρονικό διάστημα προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά στο πρόσωπό του. Προ πάντων όμως οι σκοπιμότητες που εξυπηρετεί». Ο πρώην υπουργός, μάλιστα, επιφυλάχθηκε να ενημερώσει πολύ σύντομα τους πολίτες των Χανίων για το σχετικό παρασκήνιο, και δήλωσε «πολιτικά παρών» με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

  Σε ότι αφορά την δεδηλωμένη πρόθεση του νυν δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη να είναι επίσης “ανεξάρτητος” υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων, παρά την κάθοδο του Κώστα Μπακογιάννη, οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί μία μέση λύση στο πρόβλημα. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πατούλης – ο οποίος φέρεται να απολαμβάνει τη στήριξη του αντιπροέδρου της ΝΔ ‘Αδωνι Γεωργιάδη –  φαίνεται ότι έχει ήδη αποδεχθεί την πρόταση να είναι υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής.

  Related Posts

  arrow

  Δήμος Καλλιθέας- Προβλήματα/Απόψεις δημοτών