• Περιφέρεια Ιωαννίνων: Στο πειθαρχικό της ΝΔ «αντάρτες» του Καχριμάνη!

    Στην παραπομπή στο πειθαρχικό όργανο της ΝΔ έστειλε η Πειραιώς δέκα στελέχη  τα οποία προτίθενται να κατέβουν με το ψηφοδέλτιο του Σπύρου Ριζόπουλου στην περιφέρεια της Ηπείρου απέναντι στον νυν περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη ο οποίος έχει στηριχθεί ανοιχτά από το κόμμα.

    Η ΝΔ ανακοίνωσε πως ο Αθανάσιος Βλέτσας, η Μαρίνα Καλιαμούρη, η Πηνελόπη Κοτζαμάνη, η Στασινή Ράρρα, ο Στάθης Νάνος, ο Κώστας Παπασιώζος, ο Δημήτρης Δήμος, ο Γιώργος Μότσιος, ο Δονάτος Σοφίας και ο Όμηρος Τσάπαλος παραπέμφθηκαν στην Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας του Κόμματος για την άσκηση πειθαρχικού ελέγχου.

    Σε δήλωσή του με αφορμή την εν λόγω εξέλιξη, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε: «Είναι σαφές ότι το Εγώ δεν μπορεί να προηγηθεί του Εμείς! Για εμάς η Αυτοδιοίκηση είναι θεσμικός εταίρος, συνομιλητής και συνεργάτης. Όπως, επανειλημμένως, έχει δηλώσει ο Πρόεδρος μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στόχος μας είναι η διακυβέρνηση της ΝΔ να συμβολίζει μια νέα εποχή ενίσχυσης της Αυτοδιοίκησης και άριστης συνεργασίας ανάμεσα στην Κυβέρνηση και τους δύο αυτοδιοικητικούς βαθμούς».

    arrow