• «Έκρηξη» τέχνης και πολιτισμού σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Κορυδαλλό

    Πλήθος εκδηλώσεων όπως, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες, διαλέξεις και αθλητικές δραστηριότητες, θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία του Ασπρόπυργου, από τις μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των «Θριασίων 2018». Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, η δημοτική Αρχή του Νίκου Μελετίου, για άλλη μία φορά θα προσφέρει στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής δωρεάν. Μάλιστα για το αναλυτικό πρόγραμμα, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα του δήμου και να ενημερωθούν επ’ ακριβώς.

    Ακριβώς δίπλα ο δήμος Ελευσίνας, διοργανώνει ένα φεστιβάλ που έχει εδραιωθεί . Τα Αισχύλεια 2018 περιλαμβάνουν θεατρικές, μουσικές, κινηματογραφικές και εικαστικές, καθώς στόχος του φεστιβάλ είναι να αγκαλιάσει και να προβάλλει όλες τις μορφές της τέχνης. Οι περισσότερες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Παλαιό Ελαιουργείο, έναν χώρο, που έχει άρρηκτα συνδεθεί με το φεστιβάλ και έχει αγαπηθεί από το φιλότεχνο κοινό, το οποίο φτάνει κάθε χρόνο στην Ελευσίνα από διάφορους δήμους της Αττικής για να το παρακολουθήσει.

    Τέλος, ο  «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2018» του Δήμου Κορυδαλλού θα πραγματοποιηθεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 και περιλαμβάνει 27 εκδηλώσεις, εκ των οποίων οι 20 με ελεύθερη είσοδο.

    Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή του Σταύρου Κασιμάτη: «Κύριος χώρος των εκδηλώσεων είναι και φέτος το Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος », ενώ συναυλίες θα πραγματοποιηθούν για πρώτη χρονιά στο πάρκο του Δημαρχείου, αλλά και στο Cine Παράδεισος, στην αίθουσα «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου, στις πλατείες Αγίου Γεωργίου, Μερκάτη και στο γήπεδο Μπάσκετ του Σχιστού.

    arrow