• Το Δήμο Αθήνας διεκδικεί ο Γιώργος Πατούλης

  Ο δήμος της Αθήνας αποτελεί τον μοναδικό στόχο για τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη στις επερχόμενες εκλογές, σύμφωνα με δηλώσεις του στην εκπομπή «Ακραίως» στον ΣΚΑΪ, με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου.

  «Η Αθήνα χρειάζεται έναν δήμαρχο – συνδικαλιστή», τόνισε ο κ. Πατούλης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν θα τον ενδιέφερε μία θέση στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς, όπως είπε, «Υπάρχουν σημαντικότερα στελέχη από μένα για τον ρόλο αυτό».

  Την πόρτα και στην Περιφέρεια έκλεισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, λέγοντας: «Οι επιλογές στην Περιφέρεια είναι το πολιτικό στίγμα που θέλει να προβάλλει το κάθε κόμμα. Αυτό θα το κρίνει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ. Παραμένει, όμως, το ενδιαφέρον μου για τον δήμο».

  «Στην αυτοδιοίκηση μπορούν όλα τα άνθη να ανθίσουν και να συνευρεθούν», είπε με νόημα, ενώ σε ερώτηση αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης του κάποιο άλλο αξίωμα, ήταν κατηγορηματικός: «Με τον Μητσοτάκη επικοινωνούμε τακτικά, συζητώντας ζητήματα της ΚΕΔΕ. Από κει και πέρα δεν έχουμε μιλήσει για οποιαδήποτε σκέψη του. Για όσα δηλαδή κατά καιρούς έχω διαβάσει. Εγώ παραμένω σε αυτό (σ.σ.: υποψηφιότητα στον δήμο Αθηναίων) σταθερός. Μ’ ενδιαφέρει να μπορέσω να κάνω την Αθήνα όπως την οραματιζόμαστε όλοι μας».

  Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ο Κώστας Μπακογιάννης να επιλεγεί από τον αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον δήμο της Αθήνας, απάντησε: «Τον εκτιμώ, αλλά δεν έχει δηλώσει δημόσια τι θέλει να κάνει».

  Related Posts

  arrow