• Δήμος Αθηναίων: Εγκαίνια για την Δημοτική Αγορά Κυψέλης

  Στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, έχει αρχίσει να εφαρμόζεται ένα νέο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα μοντέλο συνεργασίας του Δήμου Αθηναίων με διαχειριστή το Impact Hub Athens. 

  Τα Εγκαίνια της Αγοράς θα είναι μια τριήμερη γιορτή, 4-5-6 Οκτωβρίου, μια γιορτή κοινωνικής επιχειρηματικότητας, με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους που έχουν οργανώσει τα νέα καταστήματα και οι κοινωνικοί φορείς που θα φιλοξενούνται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης. Θα είναι μια συλλογική γιορτή με τη συνεργασία και τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων και πολιτών που πλέον όλοι μαζί, δίνουν ζωή στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης!

  Οι κάτοικοι της Κυψέλης, οι πολίτες της Αθήνας και οι επισκέπτες της πόλης μας θα γνωρίσουν την Αγορά και θα έρθουν σε επαφή με τα νέα καταστήματα και τους διαχειριστές της. Θα ανακαλύψουν νέα προϊόντα, ωραίες ιδέες για δώρα, λουλούδια, παιχνίδια, ρούχα, εκλεκτά τρόφιμα, όπου κάθε αγορά έχει παράλληλα θετικό κοινωνικό αντίκτυπο. Επίσης, θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για το πολιτιστικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα του έτους 2018-2019 και θα έχουν μια πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα για τη νέα μορφή της Αγοράς και την επαναλειτουργία της.

  Το πρόγραμμα

  Το πρόγραμμα των Εγκαινίων θα περιλαμβάνει δράσεις με κύριους πρωταγωνιστές το κοινό, τα καταστήματα των κοινωνικών επιχειρήσεων καθώς και τους κοινωνικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στην Αγορά. Αναλυτικά μπορείτε να ενημερωθείτε και στο: https://athens.impacthub.net/event/ραντεβού-στη-φωκίωνος/

  Με την επαναλειτουργία της, η Αγορά αναδεικνύεται σε σημείο σύνδεσης μεταξύ όλων των κατοίκων της περιοχής, των πολιτών της Αθήνας, φορέων και επιχειρήσεων και σταδιακά δημιουργείται μια
  ενεργή κοινότητα που προάγει την κοινωνική συνοχή, την συνεργασία και την συνδημιουργία.

  Related Posts

  arrow