• Εργαστήριο «Μαθαίνω να επισκευάΖΩ!» στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο

  Το Σάββατο 13 Οκτώβρη 13:00 – 18:00 στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο ειδικοί τεχνικοί θα είναι διαθέσιμοι να επιδιορθώσουν δωρεάν όλες τις επισκευάσιμες ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές συσκευές!Προσκαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να φέρουν από το σπίτι τις χαλασμένες συσκευές τους για
  επισκευή: Τοστιέρες, καφετιέρες, ηλεκτρικές σκούπες, ηλεκτρικά σίδερα και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρική συσκευή είναι ευπρόσδεκτη! Και είναι πολύ πιθανό να επισκευαστεί και φυσικά δωρεάν!

  Οι τεχνικοί του Εργαστηρίου «Μαθαίνω να επισκευάΖΩ!» έχουν την τεχνογνωσία και θα κάνουν τα πάντα για να σας βοηθήσουν και να σας εκπαιδεύσουν στην επιδιόρθωση.
  Προωθώντας την επιδιόρθωση το έργο LIFE REWEEE έχει σκοπό να συμβάλει στη μείωση του όγκου από ηλεκτρικά απόβλητα που παράγουμε. Σήμερα, πετάμε μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικών συσκευών, ακόμα και εκείνες που θα μπορούσαν εύκολα να ξαναχρησιμοποιηθούν μετά από μια απλή επισκευή. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι έχουν ξεχάσει ότι πολλές συσκευές μπορούν
  σχετικά εύκολα να επιδιορθωθούν και να παραταθεί η ζωή τους. Το Εργαστήριο «Μαθαίνω να επισκευάΖΩ!» θέλει να μας τοθυμίσει αυτό!

  Το Εργαστήριο «Μαθαίνω να επισκευάΖΩ!» ευελπιστεί επίσης να φέρει τους συμπολίτες της Αθήνας σε επαφή μεταξύ τους μεέναν νέο τρόπο. Και να ανακαλύψουν ότι τεχνογνωσία και πρακτικές ικανότητες αξίζει να αναζητηθούν ώστε να κάνουν ευκολότερη και πιο πράσινη τη ζωή μας. Οι επισκευές μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα και πόρους και να συμβάλουν τόσο στην ελαχιστοποίηση των εκπομπών CO2, όσο και στην μείωση των αποβλήτων στην κατεύθυνση μιας Κυκλικής Οικονομίας.

  arrow