• Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της ΝΔ στη μάχη των Δήμων!

  Οι πολιτικές ζυμώσεις στη Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι έχουν πλέον αναδείξει τους υποψηφίους για αρκετούς δήμους της χώρας.
  Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΝΔ θα δώσει τη στήριξή της (και όχι χρίσμα) σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Στην Αθήνα δεδομένη είναι η στήριξη της Πειραιώς στον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος θα προβεί σε ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του σύντομα.

  Στον Πειραιά, δεδομένη θεωρείται η στήριξη στον Γιάννη Μώραλη αλλά στη Θεσσαλονίκη τα πράγματα εμφανίζονται πιο περίπλοκα:  πιθανοί υποψήφιοι εμφανίζονται μεταξύ άλλων ο πρώην γραμματέα του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος ενώ στο παρασκήνιο ακούγονται και τα ονόματα του πρώην βουλευτή Γιώργου Ορφανού και του ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη. Επιπλέον, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έσπευσε να ανακοινώσει και ο ίδιος την υποψηφιότητά του για τον δημαρχιακό θώκο…

  Στους δήμους της  Αττικής, επίσης φαίνεται να έχουν καταλήξει στις επιλογές τους:

  στην Ηλιούπολη ο Κώστας Πουπάκης, στην Καλλιθέα  ο Δημήτρης Κάρναβος, στη Γλυφάδα ο Γιώργος Παπανικολάου και στο Περιστέρι ο Ανδρέας Παχατουρίδης.

  Στην υπόλοιπη Ελλάδα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται η ΝΔ να στηρίξει τον Κώστα Κουκοδήμο στην Κατερίνη, το Θόδωρο Σολδάτο στη Λευκάδα, τον Βασίλη Τσιάκο στην Καρδίτσα, το Γιώργο Παπαναστασίου στο Αγρίνιο,  το Χρήστο Τσιρογιάννη στην Άρτα, , Γιάννη Σμυρνιώτη στην Τρίπολη, Θοδωρή Νίνο στο Ρέθυμνο, Σπύρο Νικολάου στη Θήβα, Νίκο Καραπάνο στο Μεσολόγγι, Νικόλαο Σουλιώτη στο Καρπενήσι, Δήμητρα Τσανάκα στην Καβάλα.

  Για την Πάτρα ακούγεται το όνομα του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, για τη Λάρισα της Ρένας Καραλαριώτου και του Αχιλλέα Νταβέλη, για τα Ιωάννινα των Σταύρου Καλογιάννη, Παντελή Κολώκα και Νίκου Γκόντα, ενώ στα Τρίκαλα αναμένεται να στηριχθεί ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου.

  Στην Πειραιώς βεβαίως, προβληματισμό προκαλούν οι “αντάρτες”, γι αυτό ο Νικήτας Κακλαμάνης – επκεφαλής της επιτροπής της ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές – προσπαθεί να δώσει λύσεις και να “σβήσει” φωτιές…

   

  Related Posts

  arrow