• Υποψήφιος για δεύτερη θητεία ο Δήμαρχος Βύρωνα Γ. Κατωπόδης

  Ο νυν Δήμαρχος Βύρωνα Γ. Καπωπόδης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, ότι θα είναι ξανά υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, διεκδικώντας μία ακόμη θητεία για την παράταξή του, ώστε ο Βύρωνας να γίνει μια πόλη “που αξίζει να ζεις” όπως σημειώνει ο ίδιος. 

  Σε συνέντευξή του στο left.gr, o κ. Κατωπόδης δήλωσε ότι είναι υπέρ της απλής αναλογικής και της συνεργασίας μεταξύ διαφορετικών παρατάξεων, “στη βάση ενός κοινού προγράμματος”, κάτι που θα βοηθήσει στο “να τελειώσουν οι άγονες αντιπαραθέσεις”.

  Eπίσης αναφέρθηκε στο  υπέρογκο έλλειμμα που συνάντησε όταν ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου Βύρωνα, το οποίο όμως όπως λέει ο ίδιος, δεν εμπόδισε τη δημοτική αρχή να ξαναστήσει την κοινωνική υπηρεσία που περιλαμβάνει τέσσερις δομές: το Κέντρο Κοινότητας, το Κοινωνικό Εστιατόριο, το Κοινωνικό Ιατρείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο ενώ ο Δήμος προχώρησε σε αρκετές ακόμα κοινωνικές δράσεις.

  “Ο δήμος Βύρωνα είναι ίσως ο μοναδικός δήμος που κάνει ανακύκλωση στην πηγή και προσπαθεί να το καλλιεργήσει αυτό και στα σχολεία”, πρόσθεσε ο Γρ. Κατωπόδης περιγράφοντας αναλυτικά τις πρωτοβουλίες του δήμου για την καθαριότητα.

   

  arrow