• Πιθανή υποψηφιότητα Βούγια για το Δήμο Θεσσαλονίκης

  Ο Σπύρος Βούγιας δημιούργησε πολλές συζητήσεις με την συνέντευξη τύπου αύριο Τετάρτη 17/10, στην οποία αναμένεται να ενημερώσει τους πολίτες για τις αποφάσεις που πήρε για τη συμμετοχή του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Αναλυτικά η ανάρτηση του Σπύρου Βούγια έχει ως εξής:

  «20 χρόνια ακριβώς μετά τον Οκτώβριο του ’98, εκείνη την ξαφνική και ξέφρενη γιορτή της πόλης, οργανώνουμε μια ενημερωτική συνάντηση με δημοσιογράφους με θέμα τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Την τελευταία φορά που είχαμε βρεθεί, ένα χρόνο πριν, είχα πει (σε σχέση με την πιθανή υποψηφιότητά μου) πως «θα ρωτήσω την πόλη και θα κάνω ότι μου πει». Από τότε μεσολάβησαν πολλά: η δημιουργία και η δουλειά του Thessaloniki Project, οι δύο μεγάλες εκδηλώσεις «20Χ5» για την αναζήτηση και επινόηση της καινούργιας ταυτότητας της πόλης και η συγκρότηση της δημοτικής κίνησης «Πολύχρωμη Θεσσαλονίκη».

  Έφτασε η ώρα, λοιπόν, να κάνουμε τον απολογισμό αυτής της προσπάθειας που έχει στόχο «να ξυπνήσει από τον βαθύ ύπνο την ωραία κοιμωμένη πόλη». Και να ενημερώσουμε τους εκπροσώπους του τύπου και, επομένως, όσους συμπολίτες μας ενδιαφέρονται, για τις σκέψεις, τα συμπεράσματα και τις τελικές αποφάσεις που πήραμε για τη συμμετοχή μας στις δημοτικές εκλογές.”

  Η συνέντευξη τύπου έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου.

   

  Related Posts

  arrow