• Σπ. Βούγιας και Ν. Νυφούδης θα διεκδικήσουν το Δήμο Θεσσαλονίκης

  Την πρόθεση τους να διεκδικήσουν τον δήμο Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, ανακοίνωσαν ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Σπύρος Βούγιας και ο επιχειρηματίας και επικεφαλής παράταξης στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, Νίκος Νυφούδης.Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν το μεσημέρι αναφέρθηκαν στην προσπάθεια που θα κάνουν από κοινού ώστε να διεκδικήσουν τον ερχόμενο Μάιο την ψήφο των Θεσσαλονικέων, προσθέτοντας πως απευθύνονται στο φάσμα των δημοκρατικών πολιτών.

  “Έχουμε μια σχέση εμπιστοσύνης που θα φτάσει έως το τέλος”, είπε ο κ.Βούγιας, χαρακτηρίζοντας τον κ.Νυφούδη “εκπρόσωπο μιας νέας γενιάς που δεν έχει κόμπλεξ να συνεργαστεί με τους παλαιότερους και έτσι στήνουμε μια γέφυρα σε δυο γενιές, του Πολυτεχνείου και τη νέα γενιά”.
  Από την πλευρά του, ο κ.Νυφούδης είπε πως “θέλουμε μια πόλη που θα τους χωράει όλους. Απο την Τούμπα έως την Ξηροκρήνη”. Πρόσθεσε δε πως “τώρα η πόλη πρέπει να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Να συνθέσουμε τους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που δεν θα τους ορίσουν τα πολιτικά κόμματα”.

  Ερωτηθείς για τα ονόματα των υποψηφίων στον δήμο Θεσσαλονίκης που ολοένα αυξάνονται, ο κ.Βούγιας απάντησε πως “μπαίνει αυτές τις ημέρες μια δεύτερη σειρά υποψηφιοτήτων. Οι περισσότερες προέρχονται από το χώρο της κεντροδεξιάς και αυτό μας κάνει αισιόδοξους. Από την απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη -ο οποίος πιστεύω πως δεν θα κατέβει υποψήφιος- θα απελευθερωθούν δυνάμεις”.

  Επίσης, γνωστοποίησαν πως στα τέλη Νοεμβρίου θα ανακοινωθούν ποιος θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο, το όνομα της παράταξης και τους πρώτους υποψηφίους σε μια μεγάλη εκδήλωση.
  “Μόνοι μπορούμε να πετύχουμε αρκετά, μαζί έχουμε τη δυνατότητα  να αλλάξουμε τα πάντα” ήταν το σύνθημα που έστειλαν και οι δύο, στη διάρκεια της συνέντευξης.

  Related Posts

  arrow