• Υποψήφιος για το Δήμο Βύρωνα ο Χρ. Γώγος

    Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Βύρωνα, Χρ. Γώγος, θα είναι ξανά υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.  Ο κ. Γώγος, ο οποίος είχε υποστηριχτεί απο τη ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές,  στηλίτευσε σε δηλώσεις του την πολιτική της δημοτικής αρχής του Άκη Κατωπόδη, η οποία όπως είπε δεν κατάφερε να ψηφίσει ούτε καν την αναπροσαρμογή των ανταποδοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού για το 2019, καθώς η εισήγησή της καταψηφίστηκε με 18 ψήφους έναντι 16.

    Αναφορικά με τον “Κλεισθένη” και την επιβολή της απλής αναλογικής στις προσεχείς εκλογές, ο κ. Γώγος σημείωσε:  «Όλους μας έχει βάλει σε σκέψεις ο Κλεισθένης… είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε μπαχαλοποίηση των δημοτικών συμβουλίων. Τρανό παράδειγμα μπαχαλοποιημένου δήμου, ο δικός μας».

    Επίσης, ο Χρίστος Γώγος παρουσίασε τα αποτελέσματα δημοσκόπησης, σύμφωνα με τα οποία οι δημότες του Βύρωνα εμφανίζονται δυσαρεστημένοι σε ποσοστό 67% από την καθαριότητα και 50% από την κατάσταση του οδικού δικτύου.

    Τέλος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση για την ολιγωρία της Διοίκησης σε μία σειρά από ζητήματα όπως το σχολείο Χαραλαμπόπουλου, οι κοινωνικές δομές, το ΚΕΠ Υγείας και τα 40 ακίνητα που μπήκαν στη λίστα του Υπερταμείου..

    arrow