• ΚΕΔΕ: Επιμένει για διασφάλιση των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»!

  Τη διαβεβαίωση ότι η ΚΕΔΕ θα παραμείνει στο πλευρό των εργαζομένων του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και θα συνεχίσει να διεκδικεί μία κοινά αποδεκτή νομική λύση μεταξύ των εργαζομένων και όλων των αρμόδιων φορέων, επανέλαβε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης και ζητά από την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε νομοθετική ρύθμιση του θέματος. «Για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναφέρει ο κ. Πατούλης,  το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» είναι μία κατάκτηση και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε να τιναχθούν οι πολύτιμες υπηρεσίες του στον αέρα» αναφέρει σε δηλώσεις του και προσθέτει χαρακτηριστικά:

  «Καλούμε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση που θα διασφαλίσει αφενός την απρόσκοπτη λειτουργία του Προγράμματος και τη συνέχιση παροχής των πολύτιμων υπηρεσιών του με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και αφετέρου θα δίνει οριστική και μόνιμη λύση στην εργασιακή τακτοποίηση του προσωπικού».
  Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ με αφορμή και τη χθεσινή συνάντηση των εργαζομένων με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων της ΚΕΔΕ, τονίζει πως θα συνεχιστούν οι επαφές και οι συζητήσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο και να βρεθεί μία κοινά αποδεκτή λύση.
  Υπενθυμίζεται ότι κατά την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ τα μέλη του ομόφωνα επικαιροποίησαν τη στήριξη και τη συμπαράστασή τους στον αγώνα διεκδίκησης των αιτημάτων των εργαζομένων του Προγράμματος, στη βάση και των σχετικών αποφάσεων που έχουν λάβει.

  Related Posts

  arrow