• Δεν υπήρξα ποτέ “κολλητός” του Μπουτάρη δηλώνει οργισμένα ο Ι. Καϊτετζίδης!

  Μια φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης Μπουτάρης στο Twitter, μαζί με τους δημάρχους Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο, έκανε τον κ. Καϊτεζίδη να δηλώσει ότι δεν υπήρξε ποτέ κολλητός ούτε σωματοφύλακας με τον Γ. Μπουτάρη!

  Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έγραψε για τη φωτογραφία που ανέβασε: “Απρόσμενη και ταυτόχρονα ευχάριστη συνάντηση στην Αθήνα είχαμε οι τρεις «σωματοφύλακες της Θεσσαλονικης»!!!”

  Ωστόσο, ο κ. Καϊτετζίδης αντέδρασε έντονα σε αυτή την ανάρτηση του κ. Μπουτάρη, δημοσιεύοντας την παρακάτω δήλωση:

  Ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, αντέδρασε έντονα στην ανάρτηση του Γιάννη Μπουτάρη.

  «Ούτε “κολλητός” ούτε σωματοφύλακας συνυπήρξα ποτέ με τον Γιάννη Μπουτάρη που φέρει προσωπικά και στο ακέραιο τις ευθύνες του για την εικόνα της Θεσσαλονίκης. Ο Καϊτεζίδης  είναι γνωστός στην πόλη και πρόσωπο “σπαθί”. Εκτός από όλα τα αλλά ο δήμαρχος έδειξε ότι έχει και έλλειψη χιούμορ, κρίμα! Για περισσότερα ρωτήστε τον ίδιο» δήλωσε ενοχλημένος ο κ. Καϊτεζίδης.

  Μάλιστα ο δήμαρχος ΠυλαίαςΧορτιάτη, αφήνει και υπονοούμενα για σκοπιμότητες, πίσω από το tweet του Γιάννη Μπουτάρη.

  «Με έκπληξη πληροφορήθηκα τη δημοσιοποίηση μιας φωτογραφίας από τον δήμαρχο Μπουτάρη και τα σχόλια με τα οποία τη συνόδευσε τη δεδομένη χρονική συγκυρία και θέλω να δηλώσω τα εξής: Οποίος δεν έχει να δώσει ειδήσεις για την πόλη του καταφεύγει σε μπουταρισμούς που δυστυχώς ταλαιπώρησαν τους Θεσσαλονικείς επί των ημερών του. Η εκμετάλλευση μιας τελείως τυχαίας συνάντησης μας στο αεροδρόμιο Αθηνών καθ οδόν προς Θεσσαλονίκη για να δημιουργήσει εντυπώσεις σε βάρος συναδέλφου του είναι τουλάχιστον απρέπεια που οφείλει να ανακαλέσει άμεσα» σημειώνε με νόημα.

   

  Related Posts

  arrow