• “Παρελθόν” από τον πάγκο της Εθνικής ο Σκίμπε – Ο Αναστασιάδης πιθανότερος υποψήφιος για τη θέση του

  Το «κύκνειο άσμα» του Μίχαελ Σκίμπε αποτέλεσε, κατά πάσα πιθανότητα, ο αγώνας της Εθνικής ομάδας στο Τάμπερε, εναντίον της Φινλανδίας.

  Η ήττα (0-2) από τους Σκανδιναβούς ουσιαστικά έθεσε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης στον όμιλό του, στο Nations League, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Η γενική εικόνα της Εθνικής στα παιχνίδια της νεοσύστατης αυτής διοργάνωσης ήταν επιεικώς μέτρια και χρεώθηκε στον Γερμανό εκλέκτορα.

  Οι εξελίξεις θα τρέξουν αύριο (25/10) στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΠΟ, στη Θεσσαλονίκη, καθώς η Ομοσπονδία θα λάβει θέση για το θέμα. Για να βάλει πάντως την υπογραφή του ο Σκίμπε στο «διαζύγιο» θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία στο θέμα της αποζημίωσης, μιας και ο Γερμανός τεχνικός έχει συμβόλαιο ως το τέλος των προκριματικών του Euro 2020. Η πρώτη απαίτησή του ήταν 500.000 ευρώ, η Ομοσπονδία διαφώνησε αλλά αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα.

  Έως το τέλος των προκριματικών του Nations League η Εθνική ομάδα έχει ακόμη δύο αγώνες, εντός έδρας, με τη Φινλανδία στις 15 Νοεμβρίου και με την Εσθονία στις 18 του ίδιου μήνα. Ο Σκίμπε είχε αναλάβει τη «γαλανόλευκη» το Νοέμβριο του 2015.

  (Πηγή: ΑΠΕ)

  arrow