• Επίσημη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ στον Κατσιφάρα για την Περιφέρεια Δ. Ελλάδας

  Τον νυν περιφερειάρχη και υποψήφιο εκ νέου για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, στηρίζει και επίσημα ο ΣΥΡΙΖΑ.Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΔΕΘ είχε μιλήσει με θετικά λόγια για τον περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας, όπως και για τον περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη – επίσης προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ.

  Με θερμά λόγια έχει μιλήσει γι’ αμφοτέρους και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος σήμερα είναι στο Ηράκλειο για σύσκεψη με τα κομματικά στελέχη.

  Η επίσημη απόφαση για τη στήριξη Κατσιφάρα ελήφθη στις 29/10 στην Πάτρα από την 4η συνεδρίαση της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία του γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη, με κεντρικό θέμα τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

  Στη σύσκεψη υπήρξε ευρεία συμφωνία στο πολιτικό σχέδιο της Κεντρικής Επιτροπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και συγκεκριμένα τονίστηκε ότι η αλλαγή του εκλογικού συστήματος με την καθιέρωση της απλής αναλογικής δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ενδυνάμωση της κουλτούρας των συνεργασιών και προωθεί δημοκρατικές και προγραμματικές συγκλίσεις.

  Related Posts

  arrow