• Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

  Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιμελητηρίων Πελοποννήσου, κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, ανακοίνωσε την απόφασή του να διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις ερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου 2019 και την παραίτησή του από όλα τα επιμελητηριακά αξιώματα.

  Σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Μπουντρούκα, με αυτόν τον τρόπο θέλει να τιμήσει τους θεσμικούς ρόλους που μου εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια οι συνάδελφοί του.
  Σε προηγούμενη δήλωσή του για την υποψηφιότητά του ο κ. Μπουντρούκας είχε υπογραμμίσει ότι η υποψήφιότητά του και η παρουσία της παράταξης “Πελοποννησιακή Συμμαχία 2019” στις ερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές αποτελεί πρόταση συνεργασίας, σύνθεσης δυνάμεων και στόχος είναι να γίνει η αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
  “Ως άνθρωπος της αγοράς γνωρίζω καλά τα προβλήματα της κοινωνίας και θεωρώ ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών για τη διαμόρφωση ενός νέου σύγχρονου αναπτυξιακού σχεδίου που θα φέρει την Πελοπόννησο στην θέση που της αξίζει”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μπουντρούκας.
  (Πηγή: eea.gr)
  arrow

  Δήμος Μεταμόρφωσης - Απόψεις δημοτών