• Νοτοπούλου και Καϊλή πιθανές υποψήφιες για το Δήμο Θεσσαλονίκης

  Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να κατέβει στις εκλογές του Μαΐου ως υποψήφια για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης η Εύα Καϊλή ενώ πληροφορίες θέλουν το ΣΥΡΙΖΑ να προκρίνει την υποψηφιότητα της Υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης, κ.  Νοτοπούλου. Η ευρωβουλευτής σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 δήλωσε πως θα ζυγίσει τα δεδομένα και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει την απόφασή της.
  «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι είναι μεγάλη μου τιμή και θα κοιτάξω να δω τι επιλογές υπάρχουν μπροστά και τι θέλει ο κόσμος της Θεσσαλονίκης και οι Έλληνες στις μάχες που έρχονται. Γιατί έρχονται τριπλές μάλλον κάλπες και θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας πολλά δεδομένα», δήλωσε και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα FM».

  Aπό την άλλη πλευρά, στους κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς η κ. Νοτοπούλου ήταν γνωστή από τη φοιτητική της δράση, ενώ επί σειρά ετών ήταν και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Επιπλέον, συμμετείχε στα κινήματα και τις δομές αλληλεγγύης, με τις οποίες υλοποίησε δράσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ενώ υπήρξε και υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης. Με τα του δήμου Θεσσαλονίκης ενεπλάκη από την «Ανοιχτή Πόλη» και την υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη. Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες, οι οποίες αναφέρουν ότι η ίδια δεν ήθελε να αναμειχθεί ξανά με το Δήμο Θεσσαλονίκης, κάτι που όμως μένει να αποδειχθεί λίαν συντόμως από τις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ…

  (Πηγή: Voria)

  Related Posts

  arrow