• Ο Άγης Παπακωνσταντίνου υποψήφιος Δήμαρχος Ζωγράφου

  Ο Άγης Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το Δήμο Ζωγράφου και θα τεθεί επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Εδώ Ζω”.ο Άγης Παπακωνσταντίνου, δήλωσε πως μπαίνει μπροστά, σε μια προσπάθεια για την αναγέννηση του Δήμου Ζωγράφου δεσμευόμενος για μια σειρά από σοβαρά μελετημένες και συντονισμένες ενέργειες που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα του Ζωγράφου στα χρόνια που έρχονται.

  Δίχως να απεμπολεί στο ελάχιστο το πολιτικό του παρελθόν, τόνισε πως είναι επικεφαλής ενός ανεξάρτητου συνδυασμού, ξέκοψε κάθε κουβέντα για εξυπηρετήσεις και ρουσφέτια από την μελλοντική διοίκηση του και έκανε λόγο για την ανάγκη συνεργασίας από όλες τις παραγωγικές μονάδες της πόλης για ένα καλύτερο μέλλον του Δήμου.

  Ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν απόλυτος πως το μοτίβο που θέλει την άσκηση κριτικής χωρίς την κατάθεση προτάσεων, είναι κάτι που το απεχθάνεται, γι’ αυτό και μίλησε εκτενώς για το προγραμματικό σχέδιο της παράταξης του.

  Δεν παρέλειψε τέλος, να στηλιτεύσει την Διοίκηση της κυρίας Καφατσάκη για την “ανυπαρξία” της στον τομέα της καθαριότητας, αλλά και για το “πενιχρό” της τεχνικό πρόγραμμα που δεν περιλαμβάνει κανένα μεγάλο έργο για το Δήμο Ζωγράφου και τους δημότες του.

  (Πηγή:

   

  arrow

  Δήμος Βάρης/Βούλας/Βουλιαγμένης - Απόψεις δημοτών