• Παρουσίαση του Κινητού Πράσινου Σημείου σε μαθητές της Θήβας

  Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου η Citipost μετά από πρόσκληση του Φόσδα Στερεάς Ελλάδας, και τη συγκατάθεση του 4ου Γυμνάσιου Θήβας, έκανε επίδειξη του Κινητού Πράσινου Σημείου στον προαύλιο χώρο του γυμνασίου.

  Kinito prasino simeio

  Προηγήθηκε παρουσίαση του εγκεκριμμένου από το Υπουργείο Παιδείας εκπαιδευτικού προγράμματος «Η σημασία της πρόληψης, επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης στο πλαίσιο της κυκλικής οικονομίας» στους μαθητές του 4ου γυμνάσιου Θήβας, από το Ινστιτούτο Μελετών Ελλάδα Ευρώπη 2030.

  Οι μαθητές του γυμνασίου ήταν ενθουσιασμένοι και ρωτούσαν πότε θα ξεκινήσει το πρόγραμμα υλοποίησης του Κινητού Πράσινου Σημείου, το οποίο έχει ως σκοπό τη συλλογή χωριστών ρευμάτων ανακυκλώσιμων υλικών δίνοντας κίνητρα στους μαθητές και πολίτες μεσω του ανταποδοτικού προγράμματος «κερδίζω όσο ανακυκλώνω» και πίστωσης πόντων σε κάρτα πολίτη.Οι εκπρόσωποι της Citipost παρουσίασαν στη συνέχεια το Κινητό Πράσινο Σημείο, στις υπηρεσίες του Δήμου Θήβας.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι η Citipost είναι διατεθειμένη να συνεργασθεί με Δήμους και Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων διαλογής στην πηγή μεσω του Κινητού Πράσινου Σημείου σε όλους τους Δήμους της χώρας.

  Πρόκειται για την εταιρεία που έχει κατασκευάσει πρώτη το Κινητό Πράσινο Σημείο, το οποίο έχει επιδείξει στην έκθεση Voltaro η οποία διενεργήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου  2018 παράλληλα με τη ΔΕΘ καθως και σε πολλούς Δήμους της χώρας. 

   

   

  Related Posts

  arrow